Szkolenie pod hasłem PIZZA – TEORIA, PRAKTYKA I DEGUSTACJA

27 marca 2024 r.

Warsztaty odbyły się w dniach 25-26 marca br. w naszym nowo otwartym profesjonalnym studiu kulinarnym Kuchnie Świata na Warmii, a poprowadził je nasz master pizzaiolo, Patryk Nowakowski.

1

W trakcie szkolenia uczestnicy mieli okazję zapoznać się z naszą szeroką ofertą najwyższej jakości, oryginalnych włoskich produktów, które przyjechały do nas prosto ze słonecznej Italii – wędlin, serów, przetworów z pomidorów, win, wód mineralnych San Bernardo, profesjonalnych narzędzi do pizzy oraz doskonałych kaw ziarnistych Tostini, których jako Kuchnie Świata jesteśmy jedynym w Polsce dystrybutorem w sektorze HoReCa na terenie naszego kraju.


Serdecznie dziękujemy naszym Klientom z Warmii i Mazur oraz woj. pomorskiego za udział w szkoleniu i miłą atmosferę. 
Gorąco zapraszamy na przyszłe kulinarne spotkania z nami!