18 kwietnia 2024 r.
Minął kolejny tydzień i kolejne praktyczne szkolenia połączone z degustacją, tym razem pod hasłem RAMEN W TRZECH ODSŁONACH oraz SUSHI DLA POCZĄTKUJĄCYCH zorganizowane dla naszych Klientów z regionu Warmii-Mazur, w profesjonalnym studiu kulinarnym Kuchnie Świata na Warmii.
W trakcie warsztatów nasz doradca, Marcin Tomczyk zdradził uczestnikom tajniki sztuki odpowiedniego przygotowania ryżu, zademonstrował technikę zawijania rolek, odpowiedniego cięcia łososia, przechowywania w optymalnej temperaturze etc.
Sommelier alkoholi Kuchnie Świata, Bartosz Grzywacz zaprezentował odpowiednio dobrane do dań kuchni Kraju Kwitnącej Wiśni wina i oryginalne piwa japońskie.
Serdecznie dziękujemy Naszym Klientom z Warmii i Mazur za udział w szkoleniu i jak zawsze miłą atmosferę. Gorąco zapraszamy na kolejne kulinarne spotkania z nami!
Zobacz również: