5 kwietnia 2024 r.
Warsztaty zorganizowane dla naszych klientów z regionu Warmii-Mazur odbyły się w dniach 3-4. kwietnia br. , w naszym profesjonalnym studiu kulinarnym Kuchnie Świata na Warmii.
W trakcie szkolenia uczestnicy mieli okazję zapoznać się z teorią, a potem praktyką zakończoną degustacją połączoną ze szkoleniem produktowym z zakresu szerokiej oferty syropów Monin – ponad 150. smaków, również bez dodatku cukru, w tym egzotyczne nowości takie, jak Purée żabotikaba (brazylijski owoc).
Wspaniałe desery, wiosenna lemoniada oraz kawa w różnych smakach finezyjnie udekorowana przy pomocy pisaków Monin smakowały wyśmienicie!
Na koniec Paweł Jaworski, brand ambasador marki Monin wraz z naszym sommelierem, Bartoszem Grzywaczem zaprezentowali koktajle oraz spritze przygotowane na bazie win z oferty Kuchni Świata.
Serdecznie dziękujemy naszym Klientom z Warmii i Mazur za udział w zakończonych certyfikatem warsztatach i miłą atmosferę. Gorąco zapraszamy na kolejne kulinarne spotkania z nami!
Zobacz również: