19 listopada 2024 r.
Z wielką przyjemnością dzielimy się z Wami wspaniałymi wrażeniami ze szkoleń, które odbyły się w ubiegłym tygodniu w naszym studiu kulinarnym Kuchnie Świata w Olsztynie.
Dla Klientów firmy Kuchnie Świata oraz przedstawicieli handlowych z regionu Warmia-Mazury, Suwalszczyzna i Podlasie, we współpracy z firmami Aviko, Develey, La Lorrain, Oerlemans, przygotowaliśmy warsztaty kulinarne, na których królowały prawdziwe rarytasy – gęsina, kotlet jagnięcy, krewetki, macki ośmiorniczek w towarzystwie warzyw, sosów i chrupiących placków ziemniaczanych, krążki cebulowe i inne pyszne przekąski. Na deser podano wyśmienite hiszpańskie Churrosy z trzema sosami.
Przygotowane z pasją i najwyższym kulinarnym kunsztem dania wyjątkowo apetycznie prezentowały się na przepięknej porcelanie Churchill.
Zakończone wspólną degustacją spotkanie zorganizowała Ewa Langowska, dyrektor oddziału w Olsztynie, które w całości poprowadził Sławomir Miotk, Ambasador marki Aviko.
Nasze szkolenia jak zawsze cieszą się dużą frekwencją i zadowoleniem Klientów, a także naszych przedstawicieli handlowych – jednym słowem było to wspaniałe spotkanie integracyjne.
Serdecznie dziękujemy uczestnikom oraz firmom: Aviko, Develey, La Lorraine, Oerlemans, Churchill, Unox za tak liczne przybycie i miłą atmosferę.
Zachęcamy i zapraszamy do udziału w kolejnych spotkaniach organizowanych w naszym olsztyńskim oddziale Kuchnie Świata.
Zobacz również: