4 grudnia 2024 r.
Za nami dwa dni intensywnego szkolenia pod hasłem MARYNATY I MAKARONY AZJATYCKIE w studiu kulinarnym Kuchnie Świata w Dywitach koło Olsztyna, które w całości poprowadził Marcin Tomczyk, nasz doradca kulinarny, specjalista z zakresu kuchni tajskiej i azjatyckiej.
Jak zawsze na naszych szkoleniach i warsztatach, i tym razem było mnóstwo wspaniałych połączeń smaków, aromatów i inspiracji. Wspólnie odkrywaliśmy tajniki marynowania mięs i owoców morza oraz przygotowywania makaronów z krewetkami w azjatyckim stylu na różne sposoby.
Nasz nieoceniony sommelier, Bartosz Grzywacz prowadząc degustacje, idealnie dobierał do dań wyśmienite wina z naszej oferty.
Spotkanie zorganizowała Ewa Langowska, dyrektor oddziału w Olsztynie.
Serdecznie dziękujemy naszym Klientom za przybycie, zaangażowanie i miłą atmosferę.
Gorąco zachęcamy i zapraszamy do udziału w kolejnych spotkaniach organizowanych w naszym olsztyńskim oddziale Kuchnie Świata.
Zobacz również: